Home / Ειδήσεις / «Το ποσοστό των ΑΝΕΛ στη Βουλή θα επιτρέψει τη συγκρότηση κυβέρνησης»

«Το ποσοστό των ΑΝΕΛ στη Βουλή θα επιτρέψει τη συγκρότηση κυβέρνησης»

« Η ομερτά της Μεταπολίτευσης και τα δύο κόμματα της μόνιμης εξουσίας, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, είχαν αποφασίσει ότι κυβέρνηση συνεργασίας θα σημαίνει και συγκυβέρνηση συγκάλυψης» δηλώνει ο Π. Καμμένος σε συνέντευξη του στην Αυγή.

Η Νέα Δημοκρατία συγκάλυπτε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και του Βαγγέλη Βενιζέλου και το ΠΑΣΟΚ συγκάλυπτε τη Νέα Δημοκρατία του Παπασταύρου, της λίστας Λαγκάρντ και της Siemens. Αν εννοούν ότι οι υποθέσεις αυτές θα πρέπει να πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, όπως παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης κάθε υπόθεση που αφορά τον απλό πολίτη, τότε, ναι, είμαστε το κόμμα της καταγγελίας και υποσχόμαστε ότι όλες αυτές οι υποθέσεις, όπως οι 19 δικογραφίες για τα εξοπλιστικά, θα φτάσουν πλέον στη Δικαιοσύνη και θα αποδοθούν ευθύνες» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος , ερωτηθείς αν «έχει αντικαταστήσει, όπως λένε, την εισαγγελική λειτουργία και είναι κυνηγός σκανδάλων».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι το «μυστικό» της συνεργασίας μεταξύ ενός κεντροδεξιού και ενός αριστερού κόμματος είναι η εθνική συμφιλίωση μεταξύ της έντιμης αριστεράς που διαφυλάσσει τις αρχές και τις αξίες της και της κεντροδεξιάς που δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα και αποτελείται από λαϊκούς πολίτες που πιστεύουν σε αρχές και αξίες και στο όραμα ότι όλοι οι Έλληνες μαζί ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας.

«Αυτή τη στιγμή μπήκαμε πλέον στην εποχή της αποζημίωσης του ελληνικού δημοσίου και της αποζημίωσης του ελληνικού λαού από τα σκάνδαλα τα οποία διενεργήθηκαν, ιδίως στον τομέα των εξοπλισμών» προσέθεσε. Εκτίμησε ότι η διαφορά στις εκλογές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα είναι μεγάλη, ενώ και το ποσοστό της εισόδου των ΑΝΕΛ στη Βουλή θα είναι τέτοιο που θα επιτρέπει τη συγκρότηση κυβέρνησης.

About m bonsu