Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / «Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

«Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει το καλύτερο δυνατό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova.

Όπως έκανε και στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ, ο τεχνικός των «πρασίνων» απέφυγε τα «παχιά λόγια»: «Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις και να μιλάω χωρίς να ξέρω. Γνωρίζω πως δεν έχω πολύ χρόνο, γιατί δεν ήρθα στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να καταλάβω γρήγορα την ομάδα και το πρωτάθλημα, το οποίο σέβομαι. Θέλω χρόνο, αλλά ξέρω πως δεν έχω».

Αναφερόμενος στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ιταλός προπονητής υποστήριξε: «Όποιος νικήσει θα πάρει τρεις βαθμούς, όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι. Μόνο που το συγκεκριμένο δε μοιάζει με τα άλλα. Οι παίκτες μας το γνωρίζουν καλά αυτό. Νιώθω την πίεση που υπάρχει γι? αυτό το ματς, αλλά δεν θέλω να «φορτώσω» με αυτή τους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι θέλουν το καλύτερο απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε το καλύτερο, με βάση όσα είδα από τους παίκτες μου σε αυτές τις δύο εβδομάδες που είμαστε μαζί».

Για το που κατά τη γνώμη του θα κριθεί το ντέρμπι είπε: «Αυτά τα ματς μπορεί να κριθούν από μία φάση. Χρειάζεται σιγουριά, αυτοπεποίθηση και προσήλωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν αφαιρεθείς για μια στιγμή, μπορείς να το χάσεις. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το ντέρμπι».

 

About m bonsu