Home / Γενικές ειδήσεις / Το νησί των ανέμων εκθέτει Αλέκο Φασιανό!

Το νησί των ανέμων εκθέτει Αλέκο Φασιανό!

Το Σάββατο 18 Ιουλίου εγκαινιάζεται η έκθεση του κορυφαίου Έλληνα εικαστικού καλλιτέχνη Αλέκου Φασιανού στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο με τίτλο “Moments”.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 2 Αυγούστου και ο καλλιτέχνης θα δώσει το παρών στα εγκαίνια της έκθεσής του.

 

φασιανος

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ
KAPOPOULOS FINE ARTS
ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Moments
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΩΣ ΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τον κορυφαίο Έλληνα εικαστικό καλλιτέχνη Αλέκο Φασιανό έχει την τιμή να παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι η Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο. Η έκθεση του Αλέκου Φασιανού με τίτλο «Μoments» εγκαινιάζεται στις 18 Ιουλίου και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά έργα του από τις πολύ δημοφιλείς σειρές με τους αεικίνητους ποδηλάτες, τους αμετανόητους καπνιστές του, ή τα υπέροχα ζευγάρια του, που φέτος ταξιδεύουν στη Μύκονο. Ανάμεσα στα έργα της έκθεσης και το περίφημο έργο του Αλέκου Φασιανού «Αδάμ και Εύα στην αυλή τους».
Η Αίθουσα Τέχνης Kapopoulos Fine Arts, στα εννέα χρόνια της λειτουργίας της στο κέντρο της Μυκόνου έχει καταφέρει να παρουσιάσει αξιόλογους Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες. Να σημειώσουμε ότι ο Αλέκος Φασιανός έχει να παρουσιάσει έκθεση από το 2007, ενώ το 2008 είχε κάνει έκθεση με κολάζ. Η έκθεση του Αλέκου Φασιανού θα διαρκέσει ως τις 2 Αυγούστου. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης θα δώσει το παρών στα εγκαίνια της έκθεσης του.

Kapopoulos Fine Arts: Κεντρικό Ματογιάννι Μύκονος. Ενόπλων Δυνάμεων 15

τηλ. 22890 27 005 – fax 22890 27 005

www.kapopoulosart.gr

 

MaryAv – pes.gr

About maryav