Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Το κοντέρ σταμάτησε στους 50 για τον Harden !

Το κοντέρ σταμάτησε στους 50 για τον Harden !

Με τον James Harden να σημειώνει 50 πόντους και να παίρνει απο το χέρι το Houston, οι Rockets νίκησαν δύσκολα τους Sixers με 116-114 και έδειξαν οτι  αυτό το παιχνίδι μπορεί να γίνει η αφετηρία της ανάκαμψης τους.

Αν και οι Rockets βρίσκονται σε κρίση, ήξεραν οτι αυτό το παιχνίδι τουλάχιστον έπρεπε να το κερδίσουν με τον έναν ή με τον τον άλλο τρόπο. Και αυτό ακριβώς έκαναν έστω και δύσκολα, ακόμα κι αν χρειάστηκαν τον καλύτερο τους παίκτη να είναι στην καλύτερη φετινή του βραδιά.

Όσοι έτυχε να δουν την αναμέτρηση θα έλεγαν οτι οι Rockets θα έκαναν περίπατο, αφού για τρία δωδεκάλεπτα έδειξαν να ελέγχουν πλήρως τη ροή του αγώνα, όντας μπροστά στο σκορ με 10 ή και περισσότερους πόντους. Αυτό, όμως, που ακολούθησε δεν το περίμενε σίγουρα κανείς. Οι παίκτες της Philadelphia μπήκαν μανιασμένοι στην τελευταία περίοδο και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ χάρις σε ένα σερί 26 – 4 , αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους φετινή νίκη με τον Harden να σκοράρει μερικούς κρίσιμους πόντους στο τέλος και τον  Jason Terry να κάνει επίτηδες φάουλ 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη μην επιτρέποντας να πραγματοποιηθεί το τρίποντο που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Κάπως έτσι το κοντέρ έγραψε 50 για τον Harden με 50% στα σουτ , έχοντας ακόμα 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ, αλλά και 9 λάθη. Για το Houston ακόμα διακρίθηκαν οι Howard, Capela που έκαναν double-double με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ και 13 πόντους και 10 ριμπάουντ αντίστοιχα. Για τους 76ers ο Covington ήταν καταπληκτικός για ακόμα ένα παιχνίδι, έχοντας 28 πόντους (6/9 τρίποντα), 8 κλεψίματα, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την ήττα για την ομάδα του, η οποία είναι και 17η σε ισάριθμους αγώνες.

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis