Home / Ειδήσεις / Το γράμμα ενός παντρεμένου που δεν αγάπησε ποτέ την σύζυγό του: «Με πληγώνει να σε βλέπω να μου λες “σ’ αγαπώ”»

Το γράμμα ενός παντρεμένου που δεν αγάπησε ποτέ την σύζυγό του: «Με πληγώνει να σε βλέπω να μου λες “σ’ αγαπώ”»

Το εξομολογητικό γράμμα ενός παντρεμένου άνδρα που δεν αγάπησε ποτέ την σύζυγό του δημοσίευσε ο Guardian. Ο άνδρας, ο οποίος δεν υπογράφει την επιστολή, θα γιορτάσει τον Απρίλιο την πέμπτη επέτειο γάμου του. Παρόλα αυτά, ο ίδιος θα προτιμούσε να χωρίσει, όμως δεν θέλει να πληγώσει τη σύζυγό του.

«Σε προσέχω, σου παρέχω τα απαραίτητα, σου αγοράζω ό,τι θες – όμως δεν είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί σου. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν σε αγάπησα με τον τρόπο που θα έπρεπε και ποτέ δεν ανταπέδωσα την αγάπη που έχεις για εμένα. Πονάει να σε βλέπω να με κοιτάς στα μάτια και να μου λες “σ’ αγαπώ”. Για εμένα το “σ’ αγαπώ” είναι ρηχό, χωρίς συναίσθημα», αναφέρει ο ανώνυμος άνδρας στο γράμμα.

Όπως ο ίδιος εξηγεί στις πρώτες γραμμές της επιστολής, ο γάμος του προέκυψε από συνοικέσιο: «Ποτέ δεν κάναμε πρόταση γάμου ο ένας στον άλλο ή μιλήσαμε ο ένας στον άλλο. Και οι δύο συμφωνήσαμε για να ευχαριστήσουμε τους γονείς μας».

Ο ανώνυμος παντρεμένος αναφέρεται ακόμα στην ανύπαρκτη σεξουαλική του ζωή και στο πόσο ζηλεύει τους συναδέλφους του όταν περιγράφουν τις σχέσεις με τις συντρόφους τους: «Η σεξουαλική μας ζωή είναι ανύπαρκτη. Τους τελευταίους δεκαοχτώ μήνες κάναμε σεξ τρεις φορές, μετά από δική σου προτροπή. Μεταξύ ανδρών, ένας κοντινός φίλος κάποια στιγμή μου ανέφερε πόσο συχνά κάνει σεξ με την σύντροφό του. Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα το πρόγραμμά του. Ως ένας άνδρας 30 ετών θέλω να κάνω σεξ συστηματικά, όχι όμως με εσένα. Θέλω με κάποιον που με ελκύει και που έχω κάποιο συναισθηματικό δέσιμο. Δεν μπορώ να αναγκάσω τον εαυτό μου να σε αγγίξει με τέτοιο τρόπο».

Στην εξομολόγησή του ο άνδρας αναφέρει μάλιστα ότι ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είναι παντρεμένος: «Κανένας από όσους δεν ανήκουν στον στενό οικογενειακό και φιλικό μου κύκλο γνωρίζουν ότι είμαι παντρεμένος. Για τον έξω κόσμο είσαι ένα μυστικό. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας συνδέει στο Facebook. Άλλα ζευγάρια αλλάζουν τα ονόματά τους, ανεβάζουν φωτογραφίες που είναι μαζί, δημοσιεύουν πληροφορίες για την επέτειό τους κλπ. Εγώ όχι!».

Τέλος, ο ανώνυμος εξηγεί το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται: «Δεν σ’ αγαπώ, αλλά ούτε θέλω να σε πληγώσω. Δεν είμαι εγωιστής, όμως είμαι βαθιά δυστυχισμένος στην κατάσταση που βρίσκομαι».

πηγή : huffingtonpost.gr

About Kostas Athanasoulis