Home / Βίντεο / Τουρκία: Επιβάτης χτυπά με ομπρέλα οδηγό λεωφορείου και προκαλεί τροχαίο

Τουρκία: Επιβάτης χτυπά με ομπρέλα οδηγό λεωφορείου και προκαλεί τροχαίο

Τραυματίστηκαν 11 επιβάτες

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
Τρελή πορεία ακολούθησε λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη, όταν επιβάτης επιτέθηκε με ομπρέλα στον οδηγό, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Το λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε τρία αυτοκίνητα κια κατέληξε να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο λεωφορείο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από την τρελή πορεία τραυματίστηκαν 11 επιβάτες του λεωφορείου.

Όπως δείχνουν οι εικόνες της κάμερας ασφαλείας του οχήματος, τις οποίες αναμετάδωσαν πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο επιβάτης αρχικά είχε μια έντονη λογομαχία με τον οδηγό, ενώ το λεωφορείο ήταν ακινητοποιημένο.

Άλλοι επιβάτες του λεωφορείου επενέβησαν για να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να καθίσει σε μια θέση. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, αφού το λεωφορείο είχε ξεκινήσει και πάλι, ο εξαγριωμένος επιβάτης επιτέθηκε στον οδηγό με ομπρέλα.

Ο οδηγός έπεσε από το κάθισμά του και έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου, χτυπώντας τρία αυτοκίνητα ενώ κατέληξε να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο λεωφορείο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας Hurriyet.

Έντεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.

Οι αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είπαν ότι ο επιβάτης εξοργίστηκε επειδή δεν πρόλαβε να κατέβει στη στάση που επιθυμούσε και ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει για να τον αφήσει να κατέβει σε άλλο σημείο. Ο 35χρονος δράστης συνελήφθη.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis