Home / Αθλητισμός / Τι τρέχει με Εσιέν;

Τι τρέχει με Εσιέν;

Κοντεύει να φύγει ο Σεπτέμβριος κι ο Μικαέλ Εσιέν ακόμη να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό. Όλα έδειχναν πως αυτό θα συνέβαινε στον αγώνα της Τετάρτης με το Λεβαδειακό, έστω και σαν αλλαγή, ωστόσο στη χθεσινή προπόνηση ο Γκανέζος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο κοιλιακό τοίχωμα κι αποχώρησε από την προπόνηση δακρυσμένος από τα νεύρα του.

Ο γιατρός της ομάδας, Παναγιώτης Κουλουμέντας, που πήγε στο Κορωπί για να εξετάσει τον ποδοσφαιριστή, διέγνωσε πως οι ενοχλήσεις ήταν όχι στο σημείο της επέμβασης, αλλά λίγο παραπάνω, ενώ τις χαρακτήρισε φυσιολογικές λόγω του φόρτου στον οποίο υπέβαλε το σώμα του ανεβάζοντας την ένταση τις τελευταίες ημέρες.

Ο 32χρονος άσος θα… κατεβάσει ταχύτητα για τις επόμενες μέρες ακολουθώντας ένα συντηρητικό πρόγραμμα και θα επανεξεταστεί. Χάνει σίγουρα το ματς με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, πολύ πιθανώς κι αυτό που ακολουθεί-επίσης στη Λεωφόρο-κόντρα στον Πλατανιά.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ανησυχία μήπως ο Εσιέν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα κάθε φορά που ανεβάζει στροφές, ενώ φήμες θέλουν να υπάρχει προβληματισμός για τον γυμναστή (Φος) και σκέψεις για αλλαγές σε αυτό το επίπεδο.

Με Τελάντερ βασικό

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία για το ματς της Τετάρτης με το Λεβαδειακό (16:00). Πέραν του Εσιέν, εκτός μάχης για το παιχνίδι αυτό είναι οι Σάντσες και Λαγός, που από αύριο θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα και πιθανότατα προλαβαίνουν την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, στην οποία ίσως είναι διαθέσιμοι και οι Βέμερ-Λουντ, όχι όμως και οι Κλωναρίδης-Πέτριτς. Πανέτοιμοι είναι πλέον οι Καρέλης, Νίνης και Αμπέντ. Ο Γιάννης Αναστασίου προορίζει τον Κουτρουμπή για τη μεσαία γραμμή, πράγμα που σημαίνει πως ο Τελάντερ θα είναι στο κέντρο άμυνας δίπλα στον Ταυλαρίδη.

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ti-trexei-me-esien/3109849

About basilis progressive