Home / Gossip / Της φυλακής τα σίδερα είναι (;) για τον… Μέσι!

Της φυλακής τα σίδερα είναι (;) για τον… Μέσι!

Της φυλακής τα σίδερα είναι (;) για τον... Μέσι!

Δεν του φτάνει ο τραυματισμός που τον κρατά εκτός αγωνιστικών χώρων σε μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο για τη Μπαρτσελόνα, προέκυψαν και δικαστικές εκκρεμότητες για τον Λιονέλ Μέσι!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή το 2007, το 2008 και το 2009, αλλά θα περάσει κανονικά από δίκη και αν κριθεί ένοχος, τότε μπορεί να μπει στη φυλακή μέχρι και για 22 μήνες.

Ο Μέσι αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος διαχειρίζεται τα οικονομικά του ιδρύματος του γιου του. Ο ίδιος τονίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το πως διαχειριζόταν ο πατέρας του τα χρήματα αυτά, όμως οι Αρχές έχουν άλλη άποψη και γι’ αυτό ο παίκτης θα περάσει από δίκη.

Ο Μέσι και ο πατέρας του αντιμετωπίζουν κατηγορίες που έχουν να κάνουν με οικονομικά εγκλήματα, καθώς και για απόκρυψη ενός ποσού που ανέρχεται στα 4,1 εκατ. ευρώ και αφορούν πώληση των δικαιωμάτων της εικόνας του άσου της Μπαρτσελόνα σε χώρες που βρίσκονται στη Λατινική Αμερική.

Ο Λίο κατηγορείται για συνέργεια και συναυτουργία σε απάτη και μένει να αποδείξει την αθωότητά του.

πηγή

About gus_maverick