Home / Ειδήσεις / Τελικοί αγώνες του League of Legends Greek Championship στο στάδιο Ταε Κβον Ντο

Τελικοί αγώνες του League of Legends Greek Championship στο στάδιο Ταε Κβον Ντο

Το μεγαλύτερο ελληνικό eSports πρωτάθλημα με χρηματικά έπαθλα 10.000€

Το μεγαλύτερο διαδικτυακό πρωτάθλημα gaming, το League of Legends Greek Championship (LGC) http://www.lgc.gr/, έρχεται να αναδείξει τους καλύτερους Ελληνες gamers, σε ένα εντυπωσιακό διήμερο, στις 28 και 29 Ιανουαρίου στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στο Π. Φάληρο.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την inSpot, τη μεγαλύτερη αλυσίδα internet place, με πάνω από 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή ομάδες από όλη την Ελλάδα, αποτελώντας την κορυφαία διοργάνωση στο χώρο του gaming στη χώρα μας.

Στον τελικό της διοργάνωσης, θα αναμετρηθούν οι 4 φιναλίστ που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τους προκριματικούς αγώνες, διεκδικώντας χρηματικά έπαθλα 10.000 €, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνική eSports διοργάνωση.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, ως guests, eSports παίκτες από δημοφιλείς ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ Έλληνες ηθοποιοί που συμμετείχαν στη μεταγλώτιση του League of Legends θα παρουσιάσουν μία μικρού μήκους παράσταση σχετική με το παιχνίδι, πλαισιωμένοι από cosplayers.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα booths αγαπημένων τους εταιριών στον κλαδο των eSports, της τεχνολογίας και του Anime & Comics, ενώ θα συμμετέχουν σε κληρώσεις για δώρα ανά μία ώρα καθόλη τη διάρκεια του event. Γνωστοί youtubers, επίσης, θα συνομιλήσουν με το κοινό και θα ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να πετύχει, καθώς και το μέλλον του youtubing στην Ελλάδα. Επιπλέον, φαντασμαγορικό θέαμα θα προσφέρουν τα μέλη του HwBox που ανακυρήχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο overclocking για το 2017, ενώ την εκδήλωση θα συμπληρώσουν διάφορα μουσικά και χορευτικά σχήματα στα διαλείμματα των αγώνων.

Oι προκριματικοί αγώνες του LGC προβάλλονται κάθε Κυριακή και Δευτέρα μέσω live εκπομπών από το studio της inSpot, ενώ ήδη από την πρώτη αγωνιστική 33.500 μοναδικοί θεατές το παρακολουθούν συστηματικά.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν σε ΜΚΟ.

Επίσημοι χορηγοί του League of Legends Greek Championship είναι οι: Deliveras.gr, Hell Energy Drink, Razer, Anime House και CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Θεσσαλονίκη.

Ώρα έναρξης: 12:00

Τιμές εισιτηρίου: Σάββατο 28/01 (ημιτελικοί), 8 ευρώ. Κυριακή 29/01 (τελικοί), 12 ευρώ. Εννιαίο εισιτήριο διημέρου, 15 ευρώ.

Προπώληση: Στα καταστήματα inSpot και στο viva.gr

Σχετικά με την inSpot:
Η inSpot αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα Internet Place στη χώρα, με 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και παρουσία 17 χρόνων, με στρατηγικό στόχο να διατηρεί τα καταστήματά της υπερσύγχρονα και άνετα, ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη εμπειρία gaming και τεχνολογίας. Τα μέλη της εταιρίας ξεπερνούν τις 450.000, ενώ οι 15.000 επισκέπτες ανά ημέρα την αναδεικνύουν πρωταγωνίστρια στο χώρο της τεχνολογίας και της ελληνικής eSports σκηνής.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis