Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Τελειώνει του Λουκίνα στον Ηρακλή

Τελειώνει του Λουκίνα στον Ηρακλή

Όπως ανακοινώθηκε απ’ το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Γιάννη Λουκίνα, την Τετάρτη θα τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του στον Ηρακλή.

Ανακοινώνεται η επέκταση της συνεργασίας του Ηρακλή με τον Γιάννη Λουκίνα. Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με τη διοίκηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία και τυπικά και να συνεχίσει ο Έλληνας επιθετικός με τα κυανόλευκα.

Η ανακοίνωση:

Το γραφείο εκπροσώπησης αθλητών Zafi Agent, ανακοινώνει ότι η διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του αθλητή μας Γιάννη Λουκίνα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων και μάλιστα αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ του προέδρου κ. Σπ. Παπαθανασάκη και του Ν. Ζαφειρόπουλου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το γραφείο μας έχει προχωρήσει με απόλυτη επιτυχία στην ανανέωση των συμβολαίων 5 αθλητών μας, έχοντας άριστη συνεργασία με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και οτιδήποτε ακούγεται στον «αέρα» της πόλης σχετικά με την ανανέωση του Γ. Λουκίνα, σκοπό έχει να πλήξει την ΠΑΕ, την φήμη του γραφείου μας και την μεταξύ μας συνεργασία.

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που χρησημοποιούν κάποιοι για να ανεβάσουν την ακροαματικότητα τους, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και προφανώς δεν περιέχουν ούτε ψίγμα αλήθειας.

πηγή sport fm

About m bonsu