Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Τα ρεκόρ είναι για τον κόσμο»

«Τα ρεκόρ είναι για τον κόσμο»

Τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με το Λαύριο υπογράμμισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με το Λαύριο υπογράμμισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσήλωση, τον βαθμό ετοιμότητας και την συγκέντρωσή τους. Ημασταν σοβαροί για 40’ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το Λαύριο δεν είναι αυτό που είδατε σήμερα. Είναι μία αξιόμαχη ομάδα. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας αυτής είναι διαφορετική. Για αυτό θέλαμε να μπούμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε αποφασιστικά και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Σεβόμαστε την δουλειά μας και τον αντίπαλο και με την απόδοσή μας το δείξαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν θέλω να μιλήσω για αριθμούς, αλλά οι 32 ασίστ είναι ενδεικτικές της ομαδικότητας. Το παιχνίδι δείχνει πως είμαστε στον σωστό δρόμο πνευματικά και αγωνιστικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Συγχαρητήρια στον κόουτς και το Λαύριο κι εύχομαι να πετύχουν τον στόχο τους».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ρεκόρ που πέτυχε η ομάδα του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε:

«Τα ρεκόρ είναι κυρίως για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Δεν κυνηγούσαμε κανένα ρεκόρ. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται στο γήπεδο. Αν έρθει ένα ρεκόρ ή όχι, δεν μας απασχολεί και τόσο. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και αυτά που κάνουμε στην προπόνηση να τα βγάζουμε στο γήπεδο ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και αποφασισμένοι είτε παίζουμε με το Λαύριο, είτε παίζουμε έναν αγώνα στην Ευρωλίγκα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα», κατέληξε.

πηγή sport fm

About m bonsu