Home / Αθλητισμός / Τα πλάνα του Σίλβα για το Περιστέρι

Τα πλάνα του Σίλβα για το Περιστέρι

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ήταν μέχρι τώρα βασικός σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και ήταν σταθερά από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες. Όμως ένας τραυματισμός θα τον κρατήσει εκτός μάχης για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Μάρκο Σίλβα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σουηδού, που μέχρι τώρα έλειπε μόνο από τα ματς του Champions League.

Στη χθεσινή δοκιμή ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε πως σκέφτεται ακριβώς το ίδιο σχήμα με αυτό που παρέταξε στο Ζάγκρεμπ, δηλαδή με τον Πάρντο δεξιά και τον Σεμπά αριστερά. Όμως στη διάρκεια των δοκιμών χρησιμοποίησε αντί του τελευταίου και τον Ερνάνι. Κάποιοι δεν αποκλείουν να χρησιμοποιηθούν μαζί, στο ίδιο σχήμα, Φορτούνης και Τσόρι, μολονότι αυτό δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη στην προπόνηση και δεν έχουν παίξει φέτος μαζί. Ο Αργεντινός, πάντως, εφόσον χρησιμοποιηθεί ένα «δεκάρι» δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Από εκεί και πέρα, δεδομένης και της απουσίας του επίσης τραυματία Καμπιάσο, ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιος θα μπει στην αποστολή. Ως εναλλακτική για τη θέση του κεντρικού χαφ είναι πιθανό να βρίσκονται στη 18άδα ο Τζανδάρης, ακόμη και ο Μπουχαλάκης που είναι πλέον ιατρικά έτοιμος αλλά προέρχεται από δίμηνη απουσία.

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ta-tria-plana-tou-silba-gia-peristeri/3117114

About basilis progressive