Home / Αθλητισμός / Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης σε Ασπρούλια

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης σε Ασπρούλια

«Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους…», είχε πει από μικροφώνου του ΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή του με τον Αλέξη Σπυρόπουλο ο Θανάσης Ασπρούλιας, την επομένη της επίθεσης που δέχτηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Και φαίνεται πως κάτι ήξερε…

Μετά την κατάθεση μήνυσης κατ’ αγνώστων από το δημοσιογράφο, οι αρχές κίνησαν τις διαδικασίες για την αναζήτηση των δραστών του προπηλακισμού και τραυματισμού του το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και επέστρεψε από τη Λιλ όπου βρισκόταν για το Ευρωμπάσκετ.

Η ασφάλεια εξέτασε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου και συνέδεσε τα στοιχεία αυτά με τα ονόματα της λίστας επιβατών από την πτήση τσάρτερ του Ολυμπιακού για την Ξάνθη, στην οποία βρίσκονταν και οι δράστες.

Η αστυνομία περίμενε για τα… περαιτέρω την επιστροφή της πτήσης τσάρτερ από την ακριτική πόλη, αλλά σε αυτή ΔΕΝ επέβαιναν τα πέντε συγκεκριμένα άτομα, προφανώς για να αποφύγουν τις νομικές διαδικασίες.

Πάντως παρότι απέφυγαν τη διαδικασία του αυτοφώρου, δεν αλλάζουν τα δεδομένα γι’ αυτούς, καθώς τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

 

Πηγή: sport-fm.gr

About Panos Dreamer