Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Τακτοποίησε οικονομικά Κίκι Κλαρκ ο Άρης

Τακτοποίησε οικονομικά Κίκι Κλαρκ ο Άρης

Έναν ακόμη βραχνά έβγαλε από την πλάτη του Άρη ο Νίκος Λάσκαρης, καθώς ήρθε σε συμφωνία για τις οφειλές που υπήρχαν στον Αμερικανό πρώην γκαρντ της ομάδας.

Κλείνει μια-μια τις «τρύπες» που παρέλαβε ο Νίκος Λάσκαρης. Το νέο αφεντικό της ΚΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά του Κίκι Κλαρκ για την καταβολή κάποιων δεδουλευμένων από την εποχή που εκείνος αγωνιζόταν στην ομάδα (2008-2010). Μάλιστα ο 31χρονος γκαρντ, που πλέον παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με την Ατσιμπαντέμ , ξεναγήθηκε μαζί με τον μάνατζέρ του στο μουσείο του συλλόγου, αλλά και στους χώρους του γηπέδου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ με τις δηλώσεις του παίκτη:

«Το πρωί του Σαββάτου (21/11), λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Καβάλα την οποία αμφότεροι θα παρακολουθήσουν από την εξέδρα, ο Keydren Clark βρέθηκε μαζί με τον εκπρόσωπό του, Ισίδωρο Κούνουπα, στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και ήρθαν σε συμφωνία αναφορικά με την οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε απέναντι στον Αμερικανό γκαρντ.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας μας ξεναγήθηκε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Εμμανουήλ Λάσκαρη, στο Μουσείο, στο ανανεωμένο “Nick Galis Hall”, στα ανακαινισμένα αποδυτήρια και στο “ενισχυμένο” γυμναστήριο και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις μεγάλες αλλαγές!

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους νέους ιδιοκτήτες του ΑΡΗ που με δέχτηκαν εδώ και τακτοποίησαν μια κατάσταση του παρελθόντος”, δήλωσε ο Keydren Clark. “Είναι σπάνιο να βρίσκεις ειλικρινείς ανθρώπους που κάνουν το σωστό. Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και οι ιδιοκτήτες χειρίστηκαν την υπόθεσή μου με τον σωστό τρόπο. Δεύτερον, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΑΡΗ που με στήριζαν τα χρόνια που ήμουν εδώ. Είστε σπουδαίοι. Μου λείπετε. Είστε μακράν οι καλύτεροι. Ήταν η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Συνεχίστε την καλή δουλειά και καλή τύχη στην ομάδα”.

Όσον αφορά στις αλλαγές, σχολίασε: “Το Μουσείο είναι πανέμορφο. Πέρασα υπέροχα περπατώντας σε αυτόν τον χώρο. Είδα κάποια ονόματα από την εποχή που ήμουν εγώ εδώ, είδα τα τρόπαια. Είναι πραγματικά σπουδαίο. Όσον αφορά στα αποδυτήρια, όλα έχουν γίνει πολύ επαγγελματικά! Θέλω να πω για ιδιαίτερα για τον Νικητάκη. Είναι σπουδαίος τύπος. Είναι μακράν ο καλύτερος φροντιστής. Τα πράγματα πάνε καλά εδώ και είμαι χαρούμενος για αυτό».

πηγή sport fm

About m bonsu