Home / Αθλητισμός / ΠΑΟΚ / «Τίτλους με ομάδα ορθολογική»

«Τίτλους με ομάδα ορθολογική»

Έναν ΠΑΟΚ με ταυτότητα θέλει ο Αλέξανδρος Τζιόλης, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του και τόνισε ότι έτσι θα οδηγηθεί σε επιτυχίες.

Θετικά και αδυναμίες έχει ο ΠΑΟΚ όπως είπε ο Αλέξανδρος Τζίολης σε συνέντευξη του στον «ΣΚΑΙ» και τόνισε ότι αν η ομάδα είναι ορθολογική θα πάρει τίτλους. «Θέλουμε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά δεν κρίνεται τίποτα την Κυριακή», σχολίασε και μίλησε για την εικόνα των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα είπε:

-την κούραση που υπάρχει στην ομάδα: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια μπορεί να σε κουράζουν, ωστόσο σε κρατάνε σε αγωνιστική εγρήγορση».

-τη δήλωση Τούντορ περί προτεραιότητας στο πρωτάθλημα σε σχέση με την Ευρώπη: «Οι βαθμοί που έχουμε συγκεντρώσει δε μας ικανοποιούν και ίσως εννοούσε πως δεν πρέπει να μείνουμε κι άλλο πίσω στη βαθμολογία. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Είναι η εικόνα σου στον έξω κόσμο, πέρα από την Ελλάδα. Μετά την 4η αγωνιστική παίζουμε, στην ουσία, συνεχόμενα ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαστε άτυχοι στο θέμα του προγράμματος. Αν είχαμε ενδιάμεσα κάποια πιο εύκολα παιχνίδια, ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα».

– τον φετινό ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει τα θετικά της και τις αδυναμίες της. Στόχος μου είναι να αγωνίζομαι σε μια ομάδα με ταυτότητα. Αυτό θέλει και ο κόσμος. Στόχος μιας ομάδας είναι οι τίτλοι και αυτό θα έρθει με μια προσπάθεια ορθολογική».

-το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το αν είναι τελικός: «Απορώ με αυτή τη λογική. Στόχος μας είναι φυσικά η νίκη αλλά δεν κρίνεται τίποτα την Κυριακή. Η ομάδα θα συνεχίσει, ανεξάρτητα του τι θα γίνει στο ντέρμπι».

-τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι όπως πέρσι. Περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος όμως δεν χάνει βαθμούς στο πρωτάθλημα και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία».

– την Εθνική: «Τα παιχνίδια με την Εθνική είναι χαρά. Όσο με κρατούν τα πόδια μου θα παίζω. Σαν παίκτης της Εθνικής, νομίζω ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αλλά είναι πολύ εύκολο να διορθωθούν τα πράγματα. Ακούω ότι έχουμε γυρίσει 30 χρόνια πίσω, άλλα μπορεί να αλλάξει αυτό. Είχαμε για πάνω από 10 χρόνια, δυο εγνωσμένης άξιας προπονητές και κάναμε όσα κάναμε. Χρειάζεται ένας άνθρωπου θα καθοδηγήσει την ομάδα».

πηγή sport fm

About m bonsu