Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Τίποτα να χάσουμε με Ολυμπιακό»

«Τίποτα να χάσουμε με Ολυμπιακό»

Τίποτα δεν έχει να χάσει η Καβάλα στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη Basket League, όπως τόνισε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο blog του στο esake.gr.

Αποφασισμένη να κάνει πράξη όλα όσα δουλεύει στην προπόνηση, παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, είναι η Καβάλα στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό για τη Basket League, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Όπως έγραψε ο 30χρονος γκαρντ στο blog που διατηρεί στο esake.gr, οι γηπεδούχοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Παράλληλα περιμένει από τον κόσμο της Καβάλας να στηρίξει τους παίκτες δημιουργώντας «ζεστή» ατμόσφαιρα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Αναλυτικά:
«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ! Η ομάδα μας προσπαθεί να βρει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο έμψυχο δυναμικό και στη θέση του προπονητή και το προηγούμενο Σάββατο ήταν μια καλή ευκαιρία απέναντι στον Άρη να παίξουμε πιο ελεύθερα και να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα μέσα στο γήπεδο. Μπορέσαμε να κοντράρουμε τον Άρη για ένα ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ξεμείναμε από δυνάμεις και ήταν εμφανής η ανωτερότητα του αντιπάλου, αυτό που κρατάμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η διάθεση και η ενέργεια που είχαμε στην άμυνα αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε.

Την ερχόμενη Κυριακή παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη στον αγώνα όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση απέναντι σε μια παρά πολύ καλή ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι το κλειστό της Καλαμίτσας θα είναι γεμάτο με τους φιλάθλους της Καβάλας να δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!”

πηγή sport fm

About m bonsu