Home / Ειδήσεις / Τέλος στο θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στον Ασπρόπυργο

Τέλος στο θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στον Ασπρόπυργο

Δράστες δύο Βούλγαροι

Αθήνα
Την άκρη του νήματος στη φρικτή δολοφονία 41χρονου Βούλγαρου βρήκε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που εξιχνίασε την υπόθεση.

Το θύμα είχε βρεθεί στις 10 Φεβρουαρίου στον Ασπρόπυργο, τεμαχισμένο, μέσα σε σακούλες που έφτασαν σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο ομοεθνείς του, ένας 45χρονος και μία 43χρονη, που συνελήφθησαν.

Κίνητρο της πράξης τους φέρονται οι οικονομικές διαφορές που είχε ο 45χρονος με το θύμα.

Όπως προέκυψε, η 43χρονη διέμενε μαζί με το θύμα στη Νέα Χαλκηδόνα.

Το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου ο άτυχος 41χρονος επέστρεψε στο σπίτι τους μαζί με τον 45χρονο, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Εκεί ο 45χρονος επιτέθηκε στο θύμα και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια τον τεμάχισε και τοποθέτησε τα μέλη του σε σακούλες, που έριξε σε κάδους απορριμμάτων σε μικρή απόσταση από το σπίτι.

Κατόπιν οι δύο δράστες καθάρισαν από κοινού το διαμέρισμα, έβαψαν τους τοίχους και πέταξαν έπιπλα προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη αίματος που υπήρχαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, για να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι προχθές τα στοιχεία του θύματος ήταν άγνωστα στις αστυνομικές Αρχές, που χρειάστηκε να δημοσιοποιήσουν τη φωτογραφία του πτώματος, προς συλλογή πληροφοριών από πολίτες που θα την έβλεπαν.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis