Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Τέλος απο τον πάγκο των Ρόκετς ο Κέβιν ΜακΧέιλ

Τέλος απο τον πάγκο των Ρόκετς ο Κέβιν ΜακΧέιλ

Παρελθόν αποτελεί από τους Ρόκετς ο Κέβιν ΜακΧέιλ, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του Χιούστον από το 2011! Ο Τζέι Μπι Μπίκερσταφ θα είναι ο προσωρινός κόουτς στις «ρουκέτες».

Το απογοητευτικό ξεκίνημα των Ρόκετς «πλήρωσε» ο Κέβιν ΜακΧέιλ! Ο 57χρονος προπονητής ανέλαβε το 2011 τον πάγκο της ομάδας του Χιούστον, ωστόσο οι μόλις τέσσερις νίκες σε 11 παιχνίδια στη φετινή σεζόν έφεραν την «καρατόμησή» του. Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβριο, οι «ρουκέτες» είχαν ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του μέχρι το 2017.

Τα περίπου πέντε χρόνια που έκατσε στον πάγκο των Ρόκετς, ο 57χρονος κόουτς μέτρησε συνολικά 323 παιχνίδια, με 193 νίκες και 130 ήττες και μάλιστα αυτό τον κατατάσσει πρώτο στη λίστα των θετικών αποτελεσμάτων στην ιστορία της ομάδας! Δεύτερος, στη είναι ο Ρικ Έιντελμαν, ο οποίος σε τέσσερα χρόνια και σε 328 αγώνες είχε ισάριθμες νίκες, αλλά 135 ήττες!

Αντικαταστάτης του ΜακΧέιλ θα είναι ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Τζέι Μπι Μπίκερσταφ, ενώ βοηθός του θα είναι ο Κρις Φιντς.

πηγή sport fm

About m bonsu