Home / Lifestyle / Σ’ αρέσουν τα σαρκώδη χείλη; δες πώς μπορείς να το πετύχεις.. (φωτογραφίες με κίνηση)

Σ’ αρέσουν τα σαρκώδη χείλη; δες πώς μπορείς να το πετύχεις.. (φωτογραφίες με κίνηση)

θα ήθελες να έχεις πιο γεμάτα, σαρκώδη χείλη αλλά δεν ξέρεις πώς μπορείς να το πετύχεις; Βγάλε από το μυαλό σου τον πλαστικό! Είναι πολύ απλό! Θα χρειαστείς το κραγιόν, το μολύβι των χειλιών σου και πούδρα!Διάβασε παρακάτω και δες στις φωτογραφίες πώς θα το πετύχεις!

Ε.Α.

Δώσε χρώμα στο «τόξο» του επάνω χείλους σου με ένα μολύβι ματιών που είναι 1 με 2 αποχρώσεις πιο σκούρο από τη φυσική απόχρωση των χειλιών σου.

Αν δυσκολεύεσαι να ζωγραφίσεις τη γραμμή με το μολύβι για τα χείλη για να τους δώσεις το κατάλληλο σχήμα τότε δεν έχεις παρά να ζωγραφίσεις ένα “X” στο κέντρο του επάνω χείλους και να ξεκινήσεις να απλώνεις το κραγιόν από την μία και την άλλη πλευρά του.

Στην συνέχεια χρησιμοποίησε το μολύβι για να “γεμίσεις” τα χείλη σου.

Το σωστό contouring θα γίνει με ένα μολύβι χειλιών 1 ή 2 αποχρώσεις πιο σκούρο από το κανονικό για να δώσεις έμφαση στην φυσική απόχρωση των χειλιών σου.

Με  το πινελάκι για το κονσίλερ σου άπλωσε λίγο πούδρα σε πιο σκούρα απόχρωση ακριβώς στο κάτω μέρος του κάτω χείλους σου.

Kαι γέμισε με το πινελάκι σου με έντονο χρώμα τα χείλη σου!

Μην ξεχνάς πως για να κάνεις κάθε κραγιόν σου ματ μπορείς απλά να απλώσεις ημιδιαφανή πούδρα στο επάνω μέρος των χειλιών και είσαι έτοιμη!

 

 

πηγή: www.womenonly.gr

About gossipangel