Home / Αθλητισμός / Σύσκεψη κορυφής για το μέλλον του Αναστασίου

Σύσκεψη κορυφής για το μέλλον του Αναστασίου

Το ερώτημα είναι εύλογο: Θα στηριχτεί και αυτή την φορά ο Γιάννης Αναστασίου, όπως έγινε μετά τους αποκλεισμούς από την Μπριζ (Champions League) και την Καμπάλα (Europa League); Η απάντηση θα δοθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και συγκεκριμένα μετά τη σύσκεψη κορυφής που θα έχουν οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με πιο απλά λόγια, θα γίνει γνωστό εάν ο Γιάννης Αναστασίου θα συνεχίσει το έργο του στο «τριφύλλι» ή από πολύ νωρίς η διοίκηση θα αναζητήσει τον διάδοχό του.

Η αλήθεια είναι πως μετά το νέο «χαστούκι», αυτή τη φορά από τον Πανιώνιο, το κλίμα εναντίον του Έλληνα τεχνικού έχει «βαρύνει» ακόμη περισσότερο. Του δόθηκε «πίστωση χρόνου» μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ με το «βαρύ» 3-0 στο Βέλγιο, ένα μεγάλο «συγχωροχάρτι» για το «πατατράκ» από την Καμπάλα, ωστόσο, τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Το αποτέλεσμα της Νέας Σμύρνης είναι δεδομένο πως αυξάνει πάρα πολύ την πίεση στον Γιάννη Αναστασίου, αν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος είχε δηλώσει πρόσφατα πως θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχουν ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου Γιάννης Αλαφούζος με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάκη Φύσσα και τον τεχνικό διευθυντή Λεωνίδα Βόκολο.

 

 

πηγή:http://www.amna.gr/article/88334/Suskepsi-korufis-gia-to-mellon-tou-Anastasiou

About basilis progressive