Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Ευρωλίγκα / Σύνθημα νίκης απο Τζόρτζεβιτς

Σύνθημα νίκης απο Τζόρτζεβιτς

Οι μόλις δύο νίκες για τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας είναι λίγες, σύμφωνα με όσα είπαν οι Σάσα Τζόρτζεβιτς και Τζέιμς Γκιστ ενόψει του ματς με την Κουμπάν.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει την αντεπίθεσή του κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και να καλύψει το χαμένο έδαφος στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας, όπως… συμφώνησαν οι Σάσα Τζόρτζεβιτς και Τζέιμς Γκιστ ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα της Γιώργου Μπαρτζώκα, στο ΟΑΚΑ.

«Παίζουμε κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σκληρή άμυνα, έξυπνα στην επίθεση, αλλά και να έχουμε “καθαρό μυαλό” να διαβάσουμε τις καταστάσεις που θα προκύψουν στο παιχνίδι. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά σεβόμαστε τους εαυτούς και τους οπαδού μας, οι οποίοι θα έρθουν να μας στηρίξουν. Είναι ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι για εμάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μπούμε να νικήσουμε», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ είπε: «Την Παρασκευή είναι η έναρξη του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου. Μετά από πέντε παιχνίδια έχουμε πάρει μόλις δύο νίκες. Τώρα, είναι η ώρα να πιεστούμε για το TOP 16 και αυτό θα γίνει κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι».

πηγή sport fm

About m bonsu