Home / Αθλητισμός / ΠΑΟΚ / Σύνθημα νίκης απο Τζαβέλλα ενόψει Καυταντζογλείου

Σύνθημα νίκης απο Τζαβέλλα ενόψει Καυταντζογλείου

Ανώτερο από τον Ηρακλή χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Τζαβέλλας και τόνισε ότι πρέπει να το δείξει η ομάδα του στο ντέρμπι της Κυριακής. «Δεν θέλω να χάσω αυτό το ματς», ανέφερε.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Σεπτέμβριο και αναφέρθηκε κυρίως στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο». Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον επέλεξε, αλλά και τους συμπαίκτες του.

«Είναι κάτι όμορφο, ειδικά όταν υπάρχει ο κόσμος πίσω από αυτό. Εκτός του κόσμου, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Δίχως αυτούς, δεν θα έκανα κάτι. Αυτό το βραβείο το μοιράζομαι με τους συμπαίκτες μου», δήλωσε αρχικά και ερωτηθείς αν μπορεί να τον αφήσει εκτός από το προσεχές ματς, απάντησε: «Ελπίζω πως όχι, ελπίζω να είμαι καλά και δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να χάσω το ματς».

Για το ματς με τον «Γηραιό» σχολίασε: «Όλα τα ματς για εμάς είναι τρεις βαθμοί. Απέναντι στον Ολυμπιακό δεν τα καταφέραμε. Κόντρα στον Ηρακλή είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε την νίκη. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τον Ηρακλή αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

πηγή sport fm

About m bonsu