Home / ULEB / Σύνθημα νίκης απο Σάκοτα ενόψει Νίζνι

Σύνθημα νίκης απο Σάκοτα ενόψει Νίζνι

Μόνο τη νίκη σκέφτονται στην ΑΕΚ κόντρα στην Νίζνι, σύμφωνα με όσα είπε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Για αντίδραση της «Ένωσης» στις δύο σερί ήττες σε Ευρώπη και Ελλάδα, έκανε λόγο ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε ο Ντράγκαν Σάκοτα το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Νίζνι, στο Νόβγκοροντ, ωστόσο τόνισε πως η «Ένωση» θα πρέπει να φύγει με το «διπλό» από την Ρωσία.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Νίζνι θέλει τη νίκη για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Το στιλ παιχνιδιού της είναι τα πολλά σουτ και εμείς είμαστε έτοιμοι να το σταματήσουμε αυτό. Και εμείς έχουμε εξίσου καλούς σουτέρ σε όλες τις θέσεις. Νικήσαμε στην Αθήνα, αλλά τώρα θα παίξουμε σε αυτή την έδρα, όπου χρειάζεσαι περισσότερη δύναμη. Πρέπει να νικήσουμε σε αυτό το ματς», δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλαμπόκης, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο το ματς. Έχουμε δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ωστόσο, πιστεύω πως μπορούμε να ανακτήσουμε την καλή μας φόρμα και να αντιδράσουμε σωστά. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί».

πηγή sport fm

About m bonsu