Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Β΄ Εθνική / Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο ο Κισσαμικός, 2-0 τον Πανσερραικό

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο ο Κισσαμικός, 2-0 τον Πανσερραικό

Την αήττητη πορεία του στη Football League συνέχισε ο Κισσαμικός επικρατώντας του Πανσερραϊκού (2-0) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική και «σκαρφάλωσε» στην πεντάδα της βαθμολογίας.

Αποτελούσε τη «Σταχτοπούτα» της κατηγορίας, αφού η φετινή είναι η πρώτη της συμμετοχή στη Football League, αλλά ο Κισσαμικός φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να παραμείνει στη Β’ εθνική και μάλιστα χωρίς να αγχωθεί.

Η ομάδα των Χανίων επικράτησε εντός έδρας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες του Πανσερραϊκού με 2-0 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Football League και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πεντάδα της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, παραμένοντας αήττητος μετά τη συμπλήρωση 7 αγωνιστικών.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από πολύ νωρίς, όταν μόλις στο 11’ ο Σεληνιωτάκης βρήκε με πολύ ωραία πάσα τον Μάντζη και εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα να κοντρολάρει και να πλασάρει τον Ανδρούτσο.

Από την πλευρά του ο Πανσερραϊκός έχασε στο 39’ τη μεγάλη του ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Λαζαρίδης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ατματσίδη, με αποτέλεσμα η πλάστιγγα να γύρει πολύ υπέρ της ομάδας των Χανίων.

Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε και σε δεύτερο γκολ στο 68’, όταν ο Λώττας πάσαρε με το τακουνάκι στον Βαττή και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

πηγη sport fm

About m bonsu