Home / Αθλητισμός / Συνελήφθη ο Σισέ για εκβιασμό του Βαλμπουενά με ροζ βίντεο!

Συνελήφθη ο Σισέ για εκβιασμό του Βαλμπουενά με ροζ βίντεο!

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο εκβιασμού με θύμα τον Ματιέ Βαλμπουενά, φαίνεται πως είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία των Βερσαλιών, σύμφωνα με τη Le Figaro.

Μια περίεργη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Ματιέ Βαλμπουενά, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, με την γαλλική Le Figaro, να δημοσιεύει την είδηση περί σκανδάλου εκβιασμού με θύμα τον ποδοσφαιριστή της Λυών και θύτη τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Τζιμπρίλ Σισέ, φαίνεται να εκβίαζε τον Βαλμπουενά, απειλώντας τον με «ροζ» DVD, το οποίο είχε στην κατοχή του και στο οποίο απεικονιζόταν ο Βαλμπουενά σε ιδιαίτερες στιγμές με τη σύντροφο του.

Η αστυνομία των Βερσαλιών που διεξάγει την έρευνα, συνέλαβε το πρωί της Τρίτης τον Σισέ, μαζί με ακόμα τρία άτομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, επίσης από τη Γαλλία, το ποσό που ζητούσαν από τον Βαλμπουενά ήταν ανάμεσα στις 50.000 και 10.000 ευρώ, ενώ η σύλληψη του Σισέ έγινε επειδή είχε τηλεφωνικές επαφές και με τους τρεις άλλους άνδρες που κατηγορούνται.

Πλέον, μένει να δούμε για πόσο διάστημα θα παραμείνει κρατούμενος και φυσικά το επίσημο πόρισμα της έρευνας που είναι σε εξέλιξη.

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/sunelifthi-o-sise-gia-apopeira-ekbiasmou-tou-balmpouena/3114635

About basilis progressive