Home / Αστυνομικά / Συνελήφθη ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων για κατοχή κοκαΐνης

Συνελήφθη ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων για κατοχή κοκαΐνης

Τέθηκε σε αργία

Τρίκαλα
Συνελήφθη ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων, καθώς κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε πάνω του ποσότητα 0,7 γραμμαρίων κοκαΐνης. Ο 40χρονος διευθυντής κρατείται και πρόκειται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, κίνησε, αμέσως, τη σχετική πειθαρχική διαδικασία, απηύθυνε ερώτημα για τη θέση του σε αργία και έθεσε τον διωκόμενο σε αναστολή άσκησης καθηκόντων.

Επίσης, στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται: «Η αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών στη φυλακή γίνεται με τον καθιερωμένο έλεγχο, αλλά και με προγράμματα σωματικής αποτοξίνωσης και ψυχικής απεξάρτησης. Κάθε άλλη επαφή με τα ναρκωτικά, όποιον και αν αφορά, αντιμετωπίζεται με τον αναγκαίο και δίκαιο ποινικό έλεγχο».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος του 40χρονου, αλλά και ενός 36χρονου κι ενός 45χρονου που επίσης συνελήφθησαν στα Τρίκαλα, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, που συνεργάστηκε με το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.Όπως προέκυψε, το βράδυ της Δευτέρας ο 40χρονος διευθυντής, μαζί με τον 36χρονο, προμηθεύτηκαν από τον 45χρονο ποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, ο 40χρονος μετέβη με το αυτοκίνητό του στις φυλακές, όπου ακινητοποιήθηκε πριν μπει σε αυτές και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η συσκευασία με την κοκαΐνη. Σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε και συσκευασία με σπόρους χασίς βάρους 0,9 γραμμαρίων.

Σε έρευνα στο σπίτι του 36χρονου, όπου και συνελήφθη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Το πρωί της Τρίτης συνελήφθη και ο 45χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 88,4 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι και 73 φυσίγγια, τρία κινητά τηλέφωνα και 465 ευρώ.

Newsroom ΔΟΛ

About admin