Home / Ειδήσεις / Συνεδρίαση των επιτροπών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας στη Βουλή

Συνεδρίαση των επιτροπών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας στη Βουλή

Στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής συνεδριάζουν σήμερα στις 11.00 η Διεθνής Γραμματεία, οι Πρόεδροι και οι Εισηγητές των επιτροπών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, με αντικείμενο συζήτησης τον απολογισμό της 22ης επετειακής Γενικής Συνέλευσης της Βιέννης, 25 – 29 Ιουνίου 2015, αλλά και άλλων δραστηριοτήτων της ΔΣΟ.

Θα προηγηθεί επίσκεψή τους στο Προεδρικό Μέγαρο στις 10.00 και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Οι εργασίες της θα ολοκληρωθούν το απόγευμα όταν και θα παρατεθεί δείπνο προς τιμή των προκαθημένων των Αυτοκέφαλων Ορθόδοξων Εκκλησιών και των Αρχαίων Ανατολικών Εκκλησιών, οι οποίοι αύριο και μεθαύριο θα συμμετάσχουν στο συνέδριο με θέμα «Θρησκευτικός και πολιτιστικός πλουραλισμός και ειρηνική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, στην Αθήνα.

 

 

 

 

πηγή:http://www.amna.gr/article/92073/Sunedriasi-ton-epitropon-tis-Diakoinobouleutikis-Suneleusis-tis-Orthodoxias-sti-Bouli

About basilis progressive