Home / Πολιτική / Συνάντηση Π. Σκουρλέτη με εκπροσώπους του αγωγού ΤΑΡ

Συνάντηση Π. Σκουρλέτη με εκπροσώπους του αγωγού ΤΑΡ

Ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε με εκπροσώπους της εταιρίας του αγωγού TAP, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Απόστολος Αλεξόπουλος, καθώς και αρμόδια στελέχη του υπουργείου.

Πραγματοποιήθηκε εκτενής και ουσιαστική συζήτηση για τις εκκρεμότητες του έργου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έναρξη του ελληνικού τμήματος. Σε αυτές, περιλαμβάνονται τεχνικά ζητήματα, που ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη συνέχεια, όσο και το μείζον ζήτημα της αναγκαίας αποσαφήνισης όλων των όρων και προϋποθέσεων για την πρόοδο του αγωγού.

Με την προτροπή του Υπουργού ΠΑΠΕΝ, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί, σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύσκεψη ανάμεσα σε εντεταλμένα στελέχη των δύο πλευρών, προκειμένου να συζητηθούν και να λυθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα, ως αναγκαίο βήμα ώστε να ενεργοποιηθούν τα επόμενα στάδια προς την κατεύθυνση της έναρξης των εργασιών του έργου.

 

About totritomati