Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Συμφώνησε με Ραντούλιτσα ο ΠΑΟ

Συμφώνησε με Ραντούλιτσα ο ΠΑΟ

Σε συμφωνία με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα φέρεται να έχει έρθει ο Παναθηναϊκός, ενώ στην αναμονή βρίσκεται και η περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος δήλωσε ότι για την ώρα είναι ακόμα παίκτης της Παρτιζάν.

Ετσι επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινές πληροφορίες για την αποδοχή της διετούς πρότασης συνεργασίας με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, αφού πρώτα κάμφθηκε η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και ο 27χρονος σέντερ ετοιμάζεται να φορέσει την «πράσινη» φανέλα.

Σχετικά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο νεαρός σέντερ ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από τον Τύπο της Σερβίας και απάντησε: «Είμαι ακόμα παίκτης της Παρτίζαν και δεσμεύομαι με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω μέχρι στιγμής. Άλλωστε, βρίσκομαι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της ομάδας. Θα δούμε. Φυσικά, όλοι ξέρουν πως είναι μεγάλη επιθυμία μου να αγωνιστώ στο NBA. Ελπίζω αυτό να γίνει μία μέρα πραγματικότητα».

Την Τετάρτη, πάντως, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα γνωρίζουν για το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση του παίκτη, μετά το ραντεβού του με ανθρώπους της διοίκησης της σερβικής ομάδας. Ωστόσο, το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο του υπολογίζεται περίπου στις 800 χιλιάδες ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένος να καταβάλει ο Παναθηναϊκός, ειδικά από τη στιγμή που ήρθε σε συμφωνία με τον Ραντούλιτσα.

Πηγή:http://sports.in.gr/basketball/a1andrwn/article/?aid=1500012800

About Panos Dreamer