Home / Διάφορα / Συγκλονιστικό: Φωτογράφιζε άστεγους και εντόπισε τον χαμένο πατέρα της

Συγκλονιστικό: Φωτογράφιζε άστεγους και εντόπισε τον χαμένο πατέρα της

Η Diana Kim μεγάλωσε στο νησί Μαούι, όπου ο πατέρας της ήταν φωτογράφος και της έδειξε τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας. Μετά τον χωρισμό των γονιών της η Kim μεταφερόταν από το ένα συγγενικό σπίτι στο άλλο, ώσπου έχασε επαφή μαζί του.

1

1

Το 2003 η ιδία ξεκίνησε ένα εγχείρημα που θα της άλλαζε τη ζωή. Άρχισε να φωτογραφίζει άστεγους ανθρώπους σε κάθε πόλη, μέχρι που το 2012 βρέθηκε στη Χονολουλού. Ήταν εκεί που βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα θέαμα που ούτε η ίδια μπορούσε να πιστέψει, τον ίδιο της τον πατέρα. Η ίδια γνώρισε τον άγνωστο άνδρα, που όμως έμοιαζε τόσο οικείος, όταν του είχε ζητήσει να τον φωτογραφίσει.

1

1

Το ένστικτό της ήταν αυτό που την έκανε να τον παρακολουθεί μέρα και νύχτα και να περιμένει να εμφανιστεί στη συνηθισμένη γωνία που έβρισκε καταφύγιο. “Υπήρχαν βράδια που τον περίμενα να εμφανιστεί και δεν μπορούσα να τον βρω και άλλα που εμφανιζόταν από το πουθενά. Υπέφερε από σχιζοφρένεια και δεν μπορούσα πάντα να συνεννοηθώ μαζί του”, θα πει η ίδια.

1

1

1

Σήμερα μετά από την προτροπή της ο πατέρας της βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή, εργάζεται και σχεδιάζει να επισκεφθεί την οικογένειά του στη Νότια Κορέα.

1

Πηγή: news247.gr

About Panos Dreamer