Home / Βίντεο / Συγκλονιστικό βίντεο: Τα δάκρυα του έφηβου καμικάζι πριν την αποστολή αυτοκτονίας

Συγκλονιστικό βίντεο: Τα δάκρυα του έφηβου καμικάζι πριν την αποστολή αυτοκτονίας

Ο νεαρός Ταγιάρ ήταν μέλος της Αλ Κάιντα στη Συρία, όπου οι Τζιχαντιστές συνεχίζουν τον πόλεμο προκαλώντας το χάος. Η ομάδα στην οποία ανήκε τον επέλεξε να εκτελέσει την αποστολή αυτοκτονίας στα χωριά Φούα και Κάφριγιε της χώρας. Το σχέδιο ήταν απλό.

Θα έμπαινε σε ένα τεθωρακισμένο, γεμάτο εκρηκτικά και θα το οδηγούσε πάνω στο στόχο, ώστε να αποδυναμώσει την αμυντική διάταξη του εχθρού. Λίγα λεπτά αργότερα το τεθωρακισμένο, με τον έφηβο θα γίνει στάχτη σε ένα σύννεφο καπνού.

Δεκάδες ισλαμιστές αγκαλιάζουν τον νεαρό και τον ενθαρρύνουν για την πράξη του, ενώ εκείνος ξεσπά σε κλάματα για την δύσκολη και φυσικά θανατηφόρα αποστολή του. Στις στιχομυθίες φαίνεται πως ο νεαρός που έδωσε τέλος στη ζωή του σημειώνει πως δεν κλαίει επειδή θα πεθάνει, αλλά επειδή φοβάται μήπως αποτύχει στην αποστολή του. Οι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν του αναφέρουν να θυμάται τον Αλλάχ, κάθε φορά που νιώθει φόβο.

Το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε από τους ίδιους, προκειμένου να εξυμνήσουν το θάρρος του νεαρού, που αποφάσισε να γίνει μάρτυρας για τον Αλλάχ. Το βίντεο είναι μονταρισμένο και δείχνει στη συνέχεια την πορεία του οχήματος μέχρι την έκρηξη που σηκώνει ένα εφιαλτικό νέφος καπνού.

 

 

 

Πηγή: news247.gr

About Panos Dreamer