Home / Αθλητισμός / Στόπερ ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Στόπερ ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού (όπως και ενός μέσου με επιτελικές ικανότητες) ήταν, ούτως ή άλλως, μέσα στις βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες του ΠΑΟΚ για τον ερχόμενο Γενάρη.

Πλέον, γίνεται «υποχρέωση», καθώς το πρωί της Παρασκευής(13/11) έγινε γνωστή μία πολύ δυσάρεστη είδηση.

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ρικάρντο Κόστα, έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα έσω σφυρού (την παραμονή του αγώνα με τον Πανθρακικό αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο από κλωτσιά που είχε δεχθεί) και, πιθανότατα, αύριο Σάββατο (14/11) θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη.

Τρεις μήνες εκτός.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως θα χρειαστεί να μείνει περίπου τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Φρανκ Άρνεσεν που πριν από λίγες μέρες είχε συνάντηση με τους σκάουτς του συλλόγου, δίνοντας κατευθύνσεις εν όψει Γενάρη, ενημερώθηκε για την κακή είδηση στη Δανία όπου βρίσκεται για τον τηλεοπτικό σχολιασμό των αγώνων της Δανίας με τη Σουηδία στα μπαράζ των προκριματικών του EURO 2016.

Θέμα ωρών η ανακοίνωση για Κάκο, παρά τις αντιδράσεις.

Εξάλλου, από χθες Πέμπτη (12/11) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Τάσος Κάκος που ήδη έχει αρχίσει να ενημερώνεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη θέση του τιμ μάνατζερ που θα αναλάβει.

Χθες, το βράδυ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης και η πιο στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα είχαν συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων, οι οποίοι εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την επικείμενη πρόσληψη Κάκου και δεσμεύτηκαν να τις μεταφέρουν στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

Πάντως, δεν φαίνεται πώς υπάρχει σκέψη ακύρωσης της συμφωνίας.

https://www.efsyn.gr

About gus_maverick