Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Στο στόχαστρο και ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας

Στο στόχαστρο και ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας

Τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ανχέλ Μαρία Βιγιάρ, ελέγχει η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA, κατηγορώντας τον για χρηματισμό, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ακόμη ένα όνομα, αυτό του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αντιπροέδρου της FIFA, Ανχέλ Μαρία Βιγιάρ, έχει προστεθεί στη λίστα της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA.

Ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος στοχεύει στην ανάληψη της προεδρίας της UEFA, μετά την τιμωρία του Μισέλ Πλατινί, κατηγορείται για χρηματισμό για την ανάληψη των Παγκοσμίων Κυπέλλων της Ρωσίας και του Κατάρ.

Μάλιστα, κλήθηκε σε απολογία από την FIFA, αλλά ο ίδιος σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», αρνήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον του γραφείου του ειδικού ανακριτή Μάικλ Γκαρσία, ο οποίος ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από το περιβάλλον του Βιγιάρ πάντως, τονίζουν ότι ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας έχει άγνοια για τις συγκεκριμένες κατηγορίες και περιμένει να αναλάβει την UEFA, μετά την παύση των καθηκόντων του Μισέλ Πλατινί.

Πηγή sport fm

About m bonsu