Home / Αθλητισμός / Στο πάνθεον της ιστορίας είναι έτοιμος να γραφτεί σήμερα ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή

Στο πάνθεον της ιστορίας είναι έτοιμος να γραφτεί σήμερα ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή

Ο «τελικός» με την Άρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League βρίσκεται χωρίς αμφιβολία στο μυαλό των περισσότερων οπαδών του Ολυμπιακού.

Πριν όμως από τον αγώνα με τους Λονδρέζους οι Πειραιώτες καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους, σπάζοντας παράλληλα το ιστορικό ρεκόρ της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι της σεζόν 1966/67 με τις έντεκα σερί νίκες.

Απόψε δηλαδή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μία μοναδική ευκαιρία να μπουν στο πάνθεον της ιστορίας με το «12 στα 12» και για αυτό τον λόγο αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα η αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μάρκο Σίλβα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε πειραματισμούς στην ενδεκάδα, αφού ακολουθεί και το παιχνίδι με την Άρσεναλ και θέλει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα και Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Κασάμι, με τους Σεμπά και Ντουρμάζ στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Ιντέγε θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Σαλίνο, Ζντιέλαρ. Εκτός έμειναν οι Μανιάτης, Μπουχαλάκης, Πάρντο και Φουστέρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/apopse-grafei-istoria/3126413

About basilis progressive