Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Στο κάδρο… Πόπα και Ανσαριφάρντ για Παναθηναϊκό

Στο κάδρο… Πόπα και Ανσαριφάρντ για Παναθηναϊκό

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού εντείνονται οι προσπάθειες για να απαλλαγούν από τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, προκειμένου και χρήματα να εξοικονομηθούν, αλλά και να αδειάσει θέση ξένου.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αποδεσμεύσουν τον Κολομβιανό άσο το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να αποκτηθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ τον οποίο επιθυμεί διακαώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να παίξει μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο χρόνος πιέζει, καθώς ο Ιρανός φορ διεκδικείται από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και ο κίνδυνος να χαθεί είναι μεγάλος όσο δεν φεύγει ο Ιμπάρμπο.

Εφόσον η αποδέσμευση του Ιμπάρμπο έρθει αφού κλείσει σε άλλη ομάδα ο Ανσαριφάρντ, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στον Σοτζέι Μασούντ, που είναι ο εκλεκτός του για τη θέση πίσω από τον φορ.

Όσον αφορά στον Άντι Πόπα, τον Ρουμάνο δεξιό εξτρέμ της Στεάουα, δεδομένα αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι. Όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας (Τζίτζι Μπεκάλι) περί πρότασης 1 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό δεν έχουν βάση. Δεν αποκλείεται, εφόσον αποφασιστεί πως ο 28χρονος άσος είναι ο κατάλληλος για τη ομάδα, οι «πράσινοι» να επιχειρήσουν να τον πάρουν από τώρα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουν ποσά που ούτε καν πλησιάζουν σε όσα δήλωσε το αφεντικό της Στεάουα.

sport-fm.gr

About Andreas Chondros