Home / Αθλητισμός / Στο επίκεντρο “τα τατσικό” του ΠΑΟΚ

Στο επίκεντρο “τα τατσικό” του ΠΑΟΚ

Οι Μάριος Σιαμπάνης, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας, Γιώργος Τζοβάρας, Γιώργος Νουκάρης και ο 15χρονος Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Κ17 του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε στις 28.09 στην Βουδαπέστη για το τουρνουά Future Talents Cup, έχοντας τον .αέρα της πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας Παίδων, μετά το εμφατικό 6-0 επί του Καζακστάν στο τρίτο και τελευταίο ματς του 8ου προκριματικού ομίλου του Euro.

Δεν απειλήθηκε και δεν .κουράστηκε η Εθνική μας σ’ αυτό το ματς. Δύο γκολ σημείωσε ο Τζοβάρας (5΄, 68΄) και ένα ο Χατζηδίμπας (53΄) σε ό,τι αφορά τους διεθνείς του ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί δε,  πως ο Χατζηδίμπας αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι στο 43′. Από τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι Σιαμπάνης, Δημητρίου, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Γκαργκαλατζίδης.

Στο πρώτο ματς η Εθνική μας αναδείχθηκε ισόπαλη άνευ τερμάτων με τη Δανία. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι το μηδέν στην εστία μας διατήρησε με τουλάχιστον τέσσερις σωτήριες επεμβάσεις ο Μάριος Σιαμπάνης. Από τονΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι Σιαμπάνης, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Τζοβάρας.

Επόμενη αντίπαλος ήταν η διοργανώτρια Ισλανδία. Το σκορ 1-1. Οι Ισλανδοί προηγήθηκαν στο 45΄ και η Εθνική μας απάντησε στο 65΄. Να σημειωθεί ότι ο Γκαργκαλατζίδης έχασε σημαντική διπλή ευκαιρία στο 8′ να ανοίξει το σκορ για την Ελλάδα. Από τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι Σιαμπάνης, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Γκαραγκαλατζίδης και ως αλλαγή στο 57΄ πέρασε ο Τζοβάρας.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τους Ελληνες διεθνείς, στην Κ17 της Κύπρου αγωνίζεται ο Νικόλαος Μενελάου, o οποίος έπαιξε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με την Ρωσία (30.09), από την οποία η Κύπρος ηττήθηκε 6-0. Οι αγώνες του ομίλου, στον οποίο συμμετέχει η Κύπρος, διεξάγονται στην Λευκορωσία.

About gus_maverick