Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός με αισιοδοξία

Στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός με αισιοδοξία

Για το ματς με την Αντερλεχτ

Aθήνα

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τις Βρυξέλλες, όπου την Πέμπτη θα παίξει με την Αντερλεχτ στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για τη φάση των «32» του Europa League. Ο Σεμπά, ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Πάρντο, μίλησε πριν την αναχώρηση και τόνισε την αισιοδοξία του για το θετικό αποτέλεσμα:

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Εμείς, όμως, πάμε εκεί να κερδίσουμε, θα τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα μας βάλει ο αντίπαλος στον αγώνα, αλλά εμείς πάμε για τους τρεις βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Σεμπά και συμπλήρωσε:

«Οπωσδήποτε. Είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Ελπίζουμε να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είμαι απόλυτα έτοιμος. Έχω δουλέψει πάρα πολύ. Ελπίζω να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να βοηθήσω την ομάδα μου και να δώσω χαρά στους φιλάθλους».

Η αποστολή για το ματς με την Άντερλεχτ αποτελείται από τους: Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνη, Χουτεσιώτη, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβα, Βούρο, Ζντιέλαρ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About Vassilis Batzis