Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Στον Πανθρακικό ο Ελευθερόπουλος

Στον Πανθρακικό ο Ελευθερόπουλος

Τον διάδοχο του Μάνουελ Ρόκα βρήκε η διοίκηση του Πανθρακικού, καθώς τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που θα έχει στο πλευρό του τον Στέλιο Βενετίδη.

Δεν κράτησε πολύ η αναζήτηση της διοίκησης του Πανθρακικού για τον διάδοχο του Μάνουελ Ρόκα στον πάγκο της ομάδας, καθώς δεδομένη πρέπει θεωρείται η συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Τζελέπης, μετά από διαπραγματεύσεις με τον νεαρό προπονητή, κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του και εκτός απροόπτου αύριο θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις που θα επιβεβαιώνουν τις εξελίξεις.

Βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης, τον οποίο έχει στο πλευρό του από τη θητεία στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στον πάγκο της ΑΕΚ Λάρνακας και μετά συνεχίστηκε η συνεργασία τους και στον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο οδήγησαν στα περσινά play-off της Football League.

Με την ανάληψη καθηκόντων στον Πανθρακικό, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Super League μετά το 2012 που είχε την καθοδήγηση του Πανιώνιου.

πηγή sport fm

About m bonsu