Home / Πολιτισμός / Στον Κήπο του ΜΜΑ επιστρέφει το bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ FM

Στον Κήπο του ΜΜΑ επιστρέφει το bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ FM

Ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη το καθιερωμένο καλοκαιρινό bazaar βιβλίου του ΒHMA FM 99,5 στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Αγοράζοντας ένα βιβλίο, με ένα ευρώ, κάνουμε ένα καλό, αφού, όπως όλες τις άλλες χρονιές, αποκλειστικός στόχος είναι η ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Το bazaar θα διαρκέσει ώς την Κυριακή, 7 Ιουνίου, και στη διάρκειά του έχουν προγραμματιστεί συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών.

Φέτος, 250.000 βιβλία των εκδόσεων του ΔΟΛ θα διατεθούν προς ένα ευρώ το ένα και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση πάνω από 2.500 οικογενειών που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Στόχος είναι τα έσοδα να σπάσουν το φράγμα του ενός εκατ. ευρώ και να καταρριφθούν τα ρεκόρ των προηγούμενων οκτώ διοργανώσεων.

Το bazaar θα λειτουργεί από τις 10:00 ώς τις 21:00 και θα διαρκέσει ώς την Κυριακή 7 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Κήπος του Μεγάρου θα φιλοξενήσει συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πρόγραμμα συναυλιών

  • Παρασκευή, 5 Ιουνίου (έναρξη 21:15): Stavento, Ήβη Αδάμου και οι Miss Cherry
  • Σάββατο, 6 Ιουνίου (έναρξη 20:30): Ελένη Τσαλιγοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιώτα Νέγκα, Θέμης Καραμουρατίδης, Γιάννα Βασιλείου και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου
  • Κυριακή, 7 Ιουνίου (έναρξη 21:15): Σταμάτης Κόκοτας, Δημήτρης Κόκοτας

Το bazaar πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, PROTERGIA, WIND, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, UNILEVER, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ


Πηγή: http://news.in.gr/culture/article/?aid=1500001936

About admin