Home / Αυτοκίνητο / Στη μαύρη αγορά φωτογραφία του Schumacher στο κρεββάτι!

Στη μαύρη αγορά φωτογραφία του Schumacher στο κρεββάτι!

Μπορεί ο Michael Schumacher να συνεχίζει τον αγώνα που δίνει για να ανακάμψει από το σοβαρό ατύχημα που είχε στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, όμως ακόμα και τρία χρόνια μετά, φαίνεται πως κάποιοι επιτήδειοι, επιδιώκουν να καπηλευτούν της κατάστασής του!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Σύμφωνα λοιπόν με γερμανικά μέσα που επικαλούνται τη Εισαγγελία της Βάδης-Βυρτεμβέργης, υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα καθώς σε πολλά ΜΜΕ προσφέρθηκαν εικόνες του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1. Μάλιστα γίνεται λόγος, πως ο “πωλητής” ζητούσε 1.000.000 ευρώ.

Το ποσό που ζητά άγνωστο ακόμα στις αρχές άτομο, είναι της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ ενώ οι εικόνες με φέρεται να έχει καταγράψει, είναι από κοντινή απόσταση. Μάλιστα υπάρχει επιβεβαίωση και από πλευράς της οικογένειας Schumacher, διά στόματος της εκπροσώπου της, Sabine Kehm, πως όντως διεξάγεται έρευνα.

Υπενθυμίζουμε πως και το 2014 είχαν γίνει προσπάθειες να απαθανιστεί ο θρύλος της F1 στο κρεββάτι του πόνου, με ένα δημοσιογράφο να μεταμφιέζεται σε παπά, προσπαθώντας να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιο του Γερμανού στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Είναι ακόμα άγνωστο αν οι επίμαχες φωτογραφίες που τώρα βρίσκονται στη μαύρη αγορά, αφορούν σε εκείνη την περίοδο.

Ο Schumi βρίσκεται στο κρεβάτι του ειδικού τμήματος του σπιτιού του στην Ελβετία, που έχει μετατραπεί εδώ και δύο χρόνια σε υπερσύγχρονη πτέρυγα νοσοκομείου.

About Kostas Athanasoulis