Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

Στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

Μάλιστα στο αεροδρόμιο Μακεδονία, βρέθηκαν και κάποιοι μικροί σε ηλικία οπαδοί της Ένωσης, προκειμένου να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρία τακτικής πριν από το δείπνο στο ξενοδοχείο. Και φυσικά όλα τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

 «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Για τους παίκτες της ΑΕΚ το παιχνίδι της Τετάρτης στην Τούμπα, είναι το πρώτο ”καυτό” ματς της φετινής σεζόν. Και όλοι ξέρουν πως περίπλοκο αλλά και πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Μάλιστα ο Βαγγέλης Πλατέλλας, εκ των αρχηγών και πιο παλιών παικτών της ΑΕΚ, έδωσε το στίγμα του κλίματος στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια. Ξεκαθάρισε μιλώντας στην κάμερα της Nova, πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, από κανέναν αντίπαλο.

“Για έναν ποδοσφαιριστή αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Για τον σύλλογό μας και για τον κόσμο μας ειναι σημαντικό να μπαίνουμε σ’ αυτά τα ματς πολύ συγκεντρωμένοι και να μπαίνουμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε. Εμείς, αν και διαθέτουμε νέα ομάδα, είμαστε εδώ για να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Δε θέλω να πω πολλά λόγια γι’ αυτό.

 Όλοι ξέρουν που πρέπει να είναι η ομάδα. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια. Όταν παίζουμε μια μια καλή ομάδα, είναι λογικό να έχει καλούς παίκτες, όπως και ο Μπερμπάτοφ. Εμείς όμως δε φοβόμαστε κανέναν. Σεβόμαστε, αλλά θα μπούμε μέσα να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Όταν έρχεσαι από τη Γ’ Εθνική είναι σημαντικό να διατηρηθείς σε υψηλό επίπεδο και να είσαι μέσα στην ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα. Να είμαι μέσα στην ομάδα. Να βοηθάω την ομάδα. Είναι σημαντικό να με εμπιστεύεται ο προπονητής. Εγώ προσπαθώ να δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι έπεται συνέχεια”.

πηγή

About gus_maverick