Home / Κόσμος / Στην Αμερική οι γονείς δίνουν στα μωρά τους ονόματα Pokemon

Στην Αμερική οι γονείς δίνουν στα μωρά τους ονόματα Pokemon

Roselia, Ash, Eevee και Onyx, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα των πόκεμον τα οποία έχουν αποκτήσει πλέον εκατοντάδες μωράκια

Από τις 8 ιουλίου, όταν και το Pokemon Go κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, τα πόκεμον έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας έχει «τρελάνει» εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο οι οποίοι ψάχνουν μανιωδώς -όπου βρεθούν και όπου σταθούν- τα μικροσκοπικά αυτά πλασματάκια.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το BBC, η μανία για το Pokemon Go πήγε πλέον σε άλλο επίπεδο στις ΗΠΑ αφού σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας του «Baby Center», μιας αμερικανικής, συμβουλευτικής ιστοσελίδας για την εγκυμοσύνη και την ανατροφή παιδιών, όλο και περισσότεροι γονείς αποφασίζουν πλέον να δώσουν στα παιδιά τους ονόματα από χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Roselia, Ash, Eevee και Onyx, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα των πόκεμον τα οποία έχουν αποκτήσει πλέον εκατοντάδες μωράκια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ωστόσο, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν κάποιοι νέοι γονείς θα επιλέξουν να ονομάσουν τα παιδιά τους Bulbasaur ή… Venonat.

 

 

Σύμφωνα με την αρχισυντάκτρια της ιστοσελίδας, είναι πιθανό ότι ο ενθουσιασμός των νέων γονιών για το Pokemon Go θα δημιουργήσει μια καινούρια τάση όσον αφορά στις ονομασίες των μωρών. Την ίδια ώρα, αποκάλυψε ότι τα στοιχεάι έδειξαν ότι το 50% των μαμάδων που μπαίνουν στον ιστότοπο του «Baby Center» παίζουν  Pokemon Go!

Τα ονόματα των πόκεμον που προτιμούν οι γονείς στις ΗΠΑ για τα παιδιά τους:

1. Roselia
2. Onyx
3. Star
4. Eevee
5. Ivy
6. Ash
7. Shay

Πηγή protothema.gr

 

 

About Vassilis Batzis