Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Στα ματς με Μπριζ και Καμπάλα, σφύριζε Έλληνας;

Στα ματς με Μπριζ και Καμπάλα, σφύριζε Έλληνας;

Έχει πολύ γέλιο του ΠΑΟ το… μοντέλο τελικά!

Έχει φαγωθεί ο Γιάννης Αλαφούζος και την Παρασκευή το απόγευμα η «πράσινη» ΠΑΕ έστειλε επίσημο έγγραφο στην ΕΠΟ και ζητάει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο (21/11) στην Λεωφόρο (19:30) , να διαιτητεύσει ξένος διαιτητής!

Άντε, ας υποθέσουμε ότι το αίτημα του πελάτη θα γίνει δεκτό από την ΕΠΟ… Ποιος ξένος και σοβαρός διαιτητής που σέβεται τον εαυτό του, θα δεχθεί να σφυρίξει σε ένα ακατάλληλο γήπεδο όπως αυτό της Λεωφόρου. Μία ματιά να ρίξει σε όλα όσα έλαβαν χώρα στο περυσινό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετό για να αρνηθεί…

Άντε, και ας υποθέσουμε ότι δέχεται κάποιος να έρθει για να διαιτητεύσει στο ματς. Εμείς, έχουμε μία απορία και ζητάμε από τους ανθρώπους του ΠΑΟ να μας την λύσουν. Μήπως στα παιχνίδια με την Μπριζ και την Καμπάλα ήταν Έλληνας διαιτητής και δεν το καταλάβαμε;

Τόσα χρόνια τους «πράσινους» στην Ευρώπη (στα προκριματικά δηλαδή) που αγωνίζονται, σφυρίζουν Έλληνες ρέφερι; Πάντως, θα έχει μεγάλη πλάκα εάν τελικά κληθεί ξένος διαιτητής να σφυρίξει το ντέρμπι και ο Θρύλος φύγει νικητής από το εξοχικό του, να δούμε που θα αποδώσει ευθύνες ο Αλαφούζος.

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι θα διαβάζουμε σενάρια… επιστημονικής φαντασίας από τα δικά του σάιτ και τα ΜΜΕ της συμμαχίας. Μέχρι και ότι ήταν βαλτός του Μαρινάκη θα διαβάσουμε. Να είστε σίγουροι για αυτό. Τα φαντάσματα που βλέπει τον τελευταίο καιρό τον έχουν επηρεάσει τον καναλάρχη. Είναι σε μεγάλη σύγχυση και τα έχει χαμένα.

 Ε ρε πλάκες που θα γίνουν…

http://www.gavros.gr/

About gus_maverick