Home / Αθλητισμός / Στήριξη από τον κόσμο ζήτησαν Αναστασίου και παίκτες

Στήριξη από τον κόσμο ζήτησαν Αναστασίου και παίκτες

Να σταθούν κοντά στην ομάδα ζήτησαν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του Παναθηναϊκού, κατά την παραλαβή των νέων καρτών μελών της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Γιάννης Αναστασίου επισήμανε τη στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας πως «…χωρίς τη συμπαράστασή τους η ομάδα θα ήταν σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες» .

Ο Μάρκους Μπεργκ από την πλευρά του έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Να συνεχίσει ο κόσμος να μας υποστηρίζει όπως το έκανε πάντα. Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη δύναμη για εμάς η βοήθειά του κι εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Εκ μέρους της διοίκησης, ο Τάκης Φύσσας τόνισε: «Κόσμος και Παναθηναϊκός είναι έννοιες ταυτόσημες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Περιμένουμε τον κόσμο να δείξει την αγάπη του στην ομάδα. Είμαστε όλοι μία γροθιά και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».

Ο εκ των αρχηγών των «πρασίνων» Τάσος Λαγός είπε: «Σίγουρα η αρχή δεν ήταν τόσο καλή, αλλά από εδώ και πέρα μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τους στόχους που έχουμε μπροστά μας».

 

πηγή:http://www.amna.gr/article/88027/Stirixi-apo-ton-kosmo-zitisan-Anastasiou-kai-paiktes

About basilis progressive