Home / Βίντεο / Σκληρό βίντεο: Γυναίκα στην Ινδία δολοφονείται και οι περαστικοί δεν αντιδρούν

Σκληρό βίντεο: Γυναίκα στην Ινδία δολοφονείται και οι περαστικοί δεν αντιδρούν

Είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι την παρακολουθούσαν

Κάμερα ασφαλείας δείχνει έναν άνδρα να πλησιάζει με τη μοτοσικλέτα του την 22χρονη δασκάλα με το όνομα Καρούνα και να της καταφέρει τουλάχιστον 20 μαχαιριές

Οργή και έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει στην Ινδία η είδηση της δολοφονίας μίας γυναίκας στη μέση πολυσύχναστου δρόμου της πρωτεύουσας στην πρωτεύουσα της χώρας, το Νέο Δελχί, μπροστά στα μάτια αμέριμνων περαστικών που βλέπουν αλλά δεν επεμβαίνουν.

Κάμερα ασφαλείας δείχνει έναν άνδρα να πλησιάζει με τη μοτοσικλέτα του την 22χρονη δασκάλα με το όνομα Καρούνα και να της καταφέρει τουλάχιστον 20 μαχαιριές.

Κάποια στιγμή ένας μόνο άνδρας πλησιάζει τη σκηνή, ωστόσο αποχωρεί αμέσως όταν ο δράστης τον απειλεί.

Οι διερχόμενοι φαίνεται να παρακολουθούν χωρίς να παρεμβαίνουν ούτε στιγμή στο συμβάν, το οποίο λήγει με τον χειρότερο τρόπο όταν ο άνδρας αρπάζει μια πέτρα και την χτυπάει στο κεφάλι. Η γυναίκα κείτεται νεκρή και μόνο τότε κάποιοι περαστικοί παρεμβαίνουν κυνηγώντας τον άνδρα που επιχειρεί να διαφύγει.

Στον άνδρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό δολοφονίας γυναίκας μέσα σε δύο ημέρες στην Ινδική πρωτεύουσα. Το πρώτο θύμα ήταν η 28χρονη Λαχμί, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω από το σπίτι της, μπροστά στα μάτια γειτόνων, από έναν άνδρα ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα είχε καταγγείλει λίγες ημέρες πριν στην αστυνομία ότι ο άνδρας αυτός την παρακολουθούσε.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis