Home / Ειδήσεις / Σε live διαδικτυακό πορνό ή στριπτίζ για 60 ευρώ επιδίδονται 2.500 Ελληνίδες!

Σε live διαδικτυακό πορνό ή στριπτίζ για 60 ευρώ επιδίδονται 2.500 Ελληνίδες!

Μόνο στην Αττική υπολογίζεται ότι περίπου 2.500 γυναίκες της διπλανής πόρτας προχωρούν σε ζωντανό πορνό (!) ή χαϊδεύουν ηδονικά το κορμί τους μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 60 ευρώ τη φορά! Ο τζίρος από το «ζωντανό» διαδικτυακό στριπτίζ ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι χρήστες του ίντερνετ που αναζητούν γυναίκες απ’όλο τον πλανήτη, διατεθειμένες να αποκαλύψουν τα κάλλη τους μπροστά σε μια ηλεκτρονική «κλειδαρότρυπα».
Όπως διαπιστώθηκε από τις διαδικτυακές «περιπολίες» που πραγματοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθημερινά όλο και περισσότερες Ελληνίδες συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό τους με αφορολόγητο χρήμα προσφέροντας για λίγη ώρα σε κοινή θέα τις σεξουαλικές επιδόσεις τους. Δεκάδες ιστοσελίδες με επωνυμίες όπως «Ελληνίδες νοικοκυρές τα βγάζουν» προσφέρουν διαδικτυακό σεξ στις οθόνες των υπολογιστών πελατών που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά το διαδικτυακό «μάτι»!

Γυναίκες όλων των κατηγοριών, από φοιτήτριες και απλές νοικοκυρές μέχρι στελέχη επιχειρήσεων, μετατρέποντας σε διαδικτυακές ιέρειες του έρωτα, κλεισμένες στο δωμάτιο του σπιτιού τους, όπου έχουν εγκατεστημένο τον υπολογιστή τους. Από εκεί προσφέρουν αντί 60 ευρώ ένα απλό στριπτίζ με ή χωρίς «καυτή» συνομιλία, ενώ τα πιο «σκληρά» θεάματα ξεκινούν από 150 ευρώ την ώρα και η τιμή ανεβαίνει κατακόρυφα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Η πελατεία για διαδικτυακό στριπτίζ ή ακόμη και για cyber sex θεωρείται εξασφαλισμένη, καθώς Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και Αυστραλοί θιασωτές του «ροζ» ίντερνετ πληρώνουν αδρά σε δολάρια και ευρώ προκειμένου να δουν γυμνή μια Ελληνίδα νοικοκυρά στην κουζίνα της την ώρα που βάζει το… φαγητό στον φούρνο!

«Πρόκειται για μια σοβαρή συνέπεια της κρίσης που πλήττει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Πριν από το 2009 η φράση “Ελληνίδες νοικοκυρές βγάζουν τα ρούχα τους στο διαδίκτυο” έμοιαζε με… ανέκδοτο! Όμως ήδη η αύξηση είναι πραγματικά εντυπωσιακή και έχουν εντοπιστεί στη χώρα μας χιλιάδες γυναίκες που κερδίζουν ένα πολύ καλό (και μάλιστα αφορολόγητο) μηνιάτικο βγάζοντας τα ρούχα τους μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους. Τις ενθαρρύνει το γεγονός ότι δεν υπάρχει επαφή με τον πελάτη, ο οποίος πληρώνει μέσω της πιστωτικής κάρτας του για να απολαύσει το θέαμα», λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση του θέματος.

 

Πηγή: sdna.gr

About Panos Dreamer