Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Σε τελική ευθεία η ”Αγία Σοφία” στην ΑΕΚ

Σε τελική ευθεία η ”Αγία Σοφία” στην ΑΕΚ

Διάθεση να μη χαθεί επιπλέον χρόνος στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ δείχνει (και) το Υπουργείο. Με πρωτοβουλία του Πάνου Σκουρλέτη, τη Δευτέρα θα γίνει νέα συνάντηση εργασίας των αρμόδιων φορέων.

Την πρόθεση της ΑΕΚ να μη χαθεί ούτε μέρα ακόμα στο πρότζεκτ του γηπέδου δείχνει -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- να συμμερίζεται και το ΥΠΑΠΕΝ.

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η υπόθεση περνάει πλέον στο στάδιο της αξιολόγησης των γνωμοδοτήσεων που έγιναν από τους αρμόδιους φορείς.

Αυτή η διαδικασία λοιπόν δεν θα καθυστερήσει καθόλου, καθώς ο Πάνος Σκουρλέτης όρισε την έναρξή της για την προσεχή Δευτέρα, όταν και προγραμματίστηκε συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της ΑΕΚ, του Υπουργείου, της Περιφέρειας και του Δήμου.

Το ραντεβού λοιπόν για τη συγκεκριμένη συζήτηση (όπου θα βρεθούν μηχανικοί και τεχνικοί σύμβουλοι του έργου) δόθηκε για τις 12:00, με πιθανότερο να μην βρεθεί εκεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά η πλευρά της ΑΕΚ να εκπροσωπηθεί από τον γενικό διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκο Στράτο και τον project manager του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο.

πηγή sport fm

About m bonsu