Home / Ελλάδα / Σαββατόβραδο στην Αθήνα με τους κυνηγούς Pokemon! (ΦΩΤΟ)

Σαββατόβραδο στην Αθήνα με τους κυνηγούς Pokemon! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το ελληνικό καλοκαίρι να χαρίζει όμορφες βραδιές,ωστόσο, η νεολαία φαίνεται να μην συγκινείται απο τις παραλίες και τους νυχτερινούς περιπάτους και συνεχίζει ακάθεκτη το κυνήγι των Pokemon.

Για ακόμη μια φορά εκατοντάδες νέοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να επιδοθούν στο κυνήγι Pokemon, ενα παιχνίδι που εξελίσσεται σε μανία σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το ραντεβού κλείστηκε, ως συνήθως, μέσω Facebook και το κάλεσμα ήταν προγραμματισμένο για τις 9 το βράδυ στην πλατεία του Μοναστηρακίου. Οι “κυνηγοί” Pokemon φόρτισαν τα smartphones τους,άνοιξαν τις εφαρμογές και αφέθηκαν σε μια αναζήτησή μικρών cartoon στον πραγματικό κόσμο.

Όπως λενε οι “ψαγμένοι” παίκτες, το νέο αυτο application είναι απο τα πλέον συναρπαστικά που εχουν βγει για κινητά και tablets και δεν δείχνουν να πτοούνται απο την κριτική όσων κάνουν λόγο για έναν επικίνδυνο “εθισμό”.

Μάλιστα, αυτη τη φορά οι κυνηγοί Pokemon φόρεσαν καπέλα και T-shirts με τα “θηράματά” τους ενω ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα σε κάποια κεντρική πλατεία της πόλης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πηγή:Newsit.gr

About Vassilis Batzis