Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Σίγουρος για την επιλογή του ο Δέλλας

Σίγουρος για την επιλογή του ο Δέλλας

Εύκολη απόφαση ήταν για Δέλλα και Σπανό η συνεργασία τους στον Ατρόμητο, όπως αμφότεροι παραδέχτηκαν κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας.

Ό,τι ακριβώς ζητούσαν, ο μεν Ατρόμητος για τον διάδοχο του Μιχάλη Γρηγορίου, ο δε Τραϊανός Δέλλας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ήταν η συνεργασία των δύο πλευρών, όπως παραδέχτηκαν και οι δύο πλευρές κατά την παρουσίαση του «Κολοσσού» το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Θέλω να καλωσορίσω στην οικογένεια του Ατρόμητου τον Τραϊανό Δέλλα. Ήταν μια συνειδητή απόφαση μετά τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Γρηγορίου. Όπως καταλαβαίνετε ως ομάδα θέλουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε Έλληνες προπονητές και κυρίως σε φιλόδοξους ανθρώπους που βαδίζουν στα ίδια χνάρια με την ομάδα. Όταν τέθηκε θέμα λύσης με τον κύριο Γρηγορίου, η πρώτη μας σκέψη ήταν ο Τραϊανός Δέλλας. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και έχει δείξει σαφές δείγμα δουλειά στην προηγούμενη ομάδα του. Από τις κουβέντες που είχαμε, είδαμε ότι ο κύριος Δέλλας έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας. Είναι πρωτόγνωρο για την ομάδα να βρίσκεται στην τωρινή θέση και πρώτο μέλημά μας είναι να επανέρθουμε στο δρόμο των επιτυχιών, με το μότο «να είμαστε όλοι μαζί». Είμαι πολύ αισιόδοξος, δεν έχω χάσει την πίστη μου και οι παίκτες πλέον πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Από σήμερα κάνουμε μια επανεκκίνηση και αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που του αξίζει και εκεί που τον έχει συνηθίσει ο φίλαθλος κόσμος. Θέλων να ευχηθώ στο νέο προπονητή να είναι τυχερός, γιατί και ο Μιχάλης (σ.σ. Γρηγορίου) δούλεψε με ευσυνειδησία και με πολλή όρεξη, αλλά δεν είχε τύχη. Έτσι είναι η μπάλα. Εμείς θα τον βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Έχεις και την αλεπού τον Μπουρουτζίκα.», τόνισε στην πρώτη του τοποθέτηση ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Ο 39χρονος προπονητής από τη δική του πλευρά ανέφερε: «Θα σταθώ στην κουβέντα που είπε ο πρόεδρος ότι σε αυτή τη νέα προσπάθεια πρέπει να σταθούν όλοι δίπλα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στο πώς με προσέγγισε από την πρώτη στιγμή. Αυτό έγινε αφού έλυσε τη συνεργασία της με τον προηγούμενο προπονητή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Δεν θα μπορούσε να συζητήσω με οποιαδήποτε ομάδα είχε προπονητή. Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι γιατί πιστεύω στο υλικό της ομάδας. Όπως πάντα ο Ατρόμητος διαθέτει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει μέσα από σκληρή δουλειά όπως είναι η δική μου φιλοσοφία και του προέδρου να επαναφέρουμε την ομάδα και να τη φέρουμε εκεί που της αξίζει πραγματικά.».

πηγή sport fm

About m bonsu