Home / Βίντεο / Σάλος από νέα θεωρία συνωμοσίας: «Κρύβει» η NASA εξωγήινους;

Σάλος από νέα θεωρία συνωμοσίας: «Κρύβει» η NASA εξωγήινους;

Τι υποστηρίζει η ερευνητική ομάδα Secure 10

Ένα νέο βίντεο όπου φαίνεται αστροναύτης στο διάστημα να κρύβει με το χέρι του ένα μυστηριώδες φως που εμφανίζεται, πυροδότησε νέα σενάρια

Σάλος έχει ξεσπάσει μεταξύ όσων αναζητούν εξωγήινη ζωή από ένα νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και σχολιάστηκε από την ερευνητική ομάδα Secure 10. Η ομάδα αυτή υποστηρίζει ότι η NASA όχι μόνο γνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, αλλά και ότι κρύβει επιμελώς τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Η αφορμή για την επαναφορά της θεωρίας αυτής ήρθε από ένα βίντεο που ανέβασε στο Διαδίκτυο η ομάδα. Στο υλικό, όπου υποτίθεται πως ένας αστροναύτης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού τραβά την θέα της Γης από το διάστημα, εμφανίζεται ξαφνικά στο πλάνο ένα «μυστηριώδες» φως. Τότε ο αστροναύτης φαίνεται να βάζει μπροστά στην κάμερα το χέρι του και να το καλύπτει, γεγονός που κάνει την ομάδα Secure 10 να πιστεύει ότι επιχειρεί να το κρύψει!

Το «αντικείμενο» όπως φαίνεται στην πραγματική εικόνα του βίντεο:

Το «αντικείμενο όπως φαίνεται στο βίντεο και επεξεργασμένο από την ομάδα:

Αμέσως το χέρι του αστροναύτη μπαίνει μπροστά στην κάμερα, σαν να προσπαθεί να το κρύψει:

Είναι γεγονός πως οι διάφορες «λάμψεις» που παρουσιάζονται σε τέτοια βίντεο δεν είναι πάντα δυνατόν να «αναγνωρισθούν» ως προς την σύσταση ή την προέλευσή τους. Η NASA ωστόσο εξηγεί πως πιθανότατα πρόκειται για αντανακλάσεις από τα παράθυρα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Στο συγκεκριμένο βίντεο το «αντικείμενο» υπό εξέταση φαίνεται μόλις για μια στιγμή και εξαφανίζεται στο μαύρο διάστημα αμέσως.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis